Veličina teksta
Četvrtak, Rujan 29, 2022
Neolit Artwork Studio

Poslovni korisnici

BitDefender vam pruža cijeli niz antivirusnih i sigurnosnih rješenja za zaštitu vaše tvrtke koji se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Ako želite saznati više o proizvodima i pogodnostima za poslovne korisnike molimo vas da nas kontaktirate  .


BitDefender Small Office Security     

BitDefender Small Office Security pruža zaštitu od malware-a te sigurnosni managment za file servere i radne stanice u poslovnom okruženju. Ovaj paket spaja skup integriranih sigurnosnih rješenja koja omogućuju malim i srednjim tvrtkama zadovoljenje svih sigurnosnih potreba današnjice, a bez opterećenja IT budžeta i ljudskih resursa.
» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas 

    

BitDefender Business Security pruža zaštitu od malware-a te sigurnosni managment za file servere, mail servere i radne stanice u poslovnom okruženju. Ovaj paket spaja skup integriranih sigurnosnih rješenja koja omogućuju malim i srednjim tvrtkama zadovoljenje svih sigurnosnih potreba današnjice, a bez opterećenja IT budžeta i ljudskih resursa.
 

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas


    

BitDefender SBS Security paket je robustan i jednostavan za korištenje i pruža proaktivnu zaštitu od virusa,spyware-a, pokušaja phisinga, rootkita i ostalih maleware-a. Paket omogućuje centralizirano upravljanje, kontrolu i zaštitu radnih stanica, datoteka, mailova te internet prometa unutar mreže. Ovaj paket integrira sigurnosna rješenja dizajniranih za zaštitu korisnika Microsoft Small Business Servera Standardne Edicije.
 

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas


    

BitDefender Corporate Security štiti business servere (file, mail, ISA i SharePoint) i radne stanice od sofiticiranih malicioznih prijetnji te sprječava pokušaje krađe povjerljivih i vrijednih podataka. Ovaj paket spaja skup integriranih sigurnosnih rješenja koja omogućuju malim i srednjim tvrtkama zadovoljenje svih sigurnosnih potreba današnjice, a bez opterećenja IT budžeta i ljudskih resursa. 

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nasWorkstation Security i Management

    

BitDefender Client Security pruža zaštitu i sigurnosni management za radne stanice u poslovnom okruženju.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas    

BitDefender Antivirus Skener za Unices je command line antivirusni skener kreiran i za Linux i za FreeBSD sisteme. Sadrži certificirani BitDefender Antivirusni Mehanizam i omogućava on-demand skeniranje malware-a na UNIX i Windows particijama.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas

 File Server Security

    

BitDefender Security za File Servere je rješenje isključivo namjenjeno Windows baziranim serverima. BitDefender Security za File Servere štiti promet podataka od virusa i spyware-a a istovremeno smanjuje teret administrriranja serverskih softverskih rješenja. Zbog lakoće pri instaliranju i konfiguriranju, ali sa jakim setom funkcionalnosti, namjenjen je i malim i velikim organizacijama.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas


    

BitDefender Security za SharePoint pruža antivirusnu i antispayware zaštitu za vaš SharePoint Server. BitDefender Security za SharePoint u realnom vremenu skenira datoteke koje download-aju ili upload-aju u knižnicu dokumenata i lista te uklanja viruse brisanjem ili micanjem u karantenu.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas


    

BitDefender za Samba File Servere pruža antivirusnu i antispayware zaštitu mrežnim korisnicima skenirajući pristup svim datotekama ( čitanje i/ili pisanje) za sve poznate i nepoznate malware, te na taj način čuva korisnike. Zbog fleksibilnosti Sambe, otvoreni kod BItDefenderovog vfs modula može biti kompajliran za svaku Samba verziju, čineći tako ovaj proizvod najboljim izborom za vašu najomiljeniju distribuciju Linuxa ili FreeBSD ogranka.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas

 

 

Mail Server Security

    

BitDefender Security za Exchange sadrži antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, attachment i content filtering integriran sa MS Exchange Serverom, kako bi stvorio okružje bez malware-a. Štiti Exchange servere od posljednjih najsofiticiranijih malware-a te sprječava pokušaje krađe povjerljivih i vrijednih podataka.

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas


    

Dizajniran za mail servere koji se vrte na Windows ili UNIX-baziranim platformama, BitDefender Security za Mail Servers spaja antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, content i attachment filtering mehanizme koji osiguravaju promet mailova i poruka unutar kompanija te ISP-a. Kompatibilan sa većinom postojećih e-mail platformi, ovaj proizvod pruža zaštitu od posljednjih najsofiticiranijih malware-a te sprječava pokušaje krađe povjerljivih i vrijednih podataka.
 

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nasGateway Security

    

BitDefender Security za ISA Servere pruža antivirusnu i antispyware zaštitu za web promet, uključujući zaštitu za podatke primljene putem web maila. BitDefender Security za ISA Servere se integrira sa Microsoft ISA Serverima kroz dva aplikacijska filtera (ISAPI) nudeći antivirusnu and antispyware zaštitu za HTTP, FTP i FTP kroz HTTP promet.
 

» Za Više informacija o proizvodu kontaktirajte nas

Neolit Artwork Studio
Copyright © 2022 Neolit Artwork Studio - web dizajn, grafički dizajn, marketing, tisak i servis računala.
Sva prava pridržana.